נחלוק כבוד אחרון: שרית גל, אשת נדל"ן ותיקה במשרדי תיווך במודיעין, היא הולכת הרגל שנהרגה ביום שלישי האחרון בתאונת דרכים בכניסה לעיר. גל נפגעה ממשאית בשדרות יצחק רבין, כאשר הנהג הפוגע עוכב לחקירה. הותירה אחריה בעל ושני ילדים בוגרים.
במשך עשרות שנים שימשה שרית בתפקידי מפתח בעולם התיווך וההדרכה בענף הנדל"ן - תחילה כמנהלת ההדרכה הראשית של רשת אנגלו סכסון, ובשנים האחרונות כמנכ"לית הדרכה ברשת קלר ויליאמס. היא נודעה כאשת מקצוע מסורה, דעתנית ויצירתית, שהובילה מאות קורסים, ליוותה אינספור משרדים, והכשירה דורות של סוכנים ומתווכים.
"ליוותה וחנכה אלפי מתווכים"
עם היוודע דבר מותה של שרית, הוצפו הרשתות החברתיות בגל של הספדים מהקולגות בענף. ברשת אנגלו סכסון כתבו: "שרית גל, מנהלת ההדרכה הראשית והמיתולוגית של רשת אנגלו סכסון בעשורים האחרונים, נהרגה בטרם עת והותירה חלל עצום בלב כולנו. במהלך שנות עבודתה היא הדריכה, ליוותה וחנכה אלפי מתווכים וליוותה עשרות משרדים ברחבי הארץ. שרית הייתה אשת מקצוע מהשורה הראשונה, מלאת אנרגיה, אכפתית, עם לב ענק ותשוקה אמיתית לידע, לאנשים ולהצלחה שלהם".
גם בלשכת המתווכים הארצית הביעו צער עמוק: "הלשכה מרכינה ראש עם היוודע דבר פטירתה של חברתנו היקרה שרית גל ז"ל, שנקטפה בדמי ימיה. שרית הייתה אשת מקצוע מוערכת, מתווכת נדל"ן מסורה, אישה עם לב גדול, רוח התנדבות ושותפה אמיתית לדרך. אור פניה, טוב לבה ונכונותה תמיד להושיט יד ילוו אותנו עוד שנים רבות".