וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרקע באבן יהודה נרכשה ב-40 מיליון שקל: זה מה שייבנה עליה

עודכן לאחרונה: 15.7.2025 / 11:28

קפצה על המציאה: חברת שפונדר-פדלון, שרכשה את הקרקע, תקים פרויקט עירוב שימושים חדש שיכלול קומת מסחר, משרדים, חניון תת-קרקעי ואולי גם רוף-בר עם נוף לשדות • ההכנסות הצפויות: 185 מיליון שקל

תמונה אווירית: אבן יהודה. Hanay / Pikiwiki Israel, אתר רשמי
תמונה אווירית: אבן יהודה/אתר רשמי, Hanay / Pikiwiki Israel

קבוצת שפונדר פדלון ממשיכה להתרחב באזור השרון, והפעם - רכישה אסטרטגית של קרקע בשטח 4 דונם באבן יהודה, בסמוך לפרויקט המגורים היוקרתי "הגלריה" של החברה.

על הקרקע, שנרכשה מחברת רלבר תמורת כ-40 מיליון שקל, מתוכנן לקום פרויקט עירוב שימושים הכולל מרכז מסחרי בשטח של כ-2,500 מ"ר, ארבע קומות משרדים בשטח כולל של 5,300 מ"ר וקומת גלריה נוספת בשטח 450 מ"ר. ההיקף הכולל של ההכנסות מהפרויקט מוערך בכ-185 מיליון שקל.

עלויות ההקמה צפויות לעמוד על כ-156 מיליון שקל, כאשר חברת שפונדר פדלון ביצוע - הזרוע הביצועית של הקבוצה - תהיה אמונה על הביצוע בפועל. החניון התת-קרקעי שייבנה מתחת למבנה יכיל כ-250 חניות, והחברה אף בוחנת הקמת רוף-בר, שיצפה לנוף הירוק של אבן יהודה.

"מודל מיני-מקסי" ומיקום אסטרטגי

שיווק המשרדים בפרויקט יתבצע לפי מודל המיני-מקסי הייחודי של שפונדר פדלון, אשר מאפשר למשקיעים לרכוש משרד עם הון עצמי מינימלי ולקבל מוצר גמור ומאובזר, כולל חדרי ישיבות מתקדמים בכל קומה ושטחים משותפים מתוכננים. את הפרויקט מתכנן האדריכל דגן מושלי ממשרד מושלי-אלדר.

לדברי ארז שפונדר, מנכ"ל משותף ובעלים בקבוצה, "המגמה של סמיכות בין אזורי תעסוקה למגורים הולכת ומתחזקת. גם כאן, מדובר במתחם הממוקם בצמוד לפרויקט 'הגלריה', אזור מבוקש ובסמיכות לעוגנים בולטים באבן יהודה ולצירי תנועה מרכזיים - כך שכל תושבי האזור ייהנו מנגישות למתחמי תעסוקה ומסחר ברמה גבוהה, קרוב לבית".

את העסקה ליוו עורכי הדין קובי אורן ורותם בלושטיין ממשרד עו"ד קובי אורן, אשר ייצגו את שפונדר פדלון. את בעלי הקרקע ייצג עו"ד יהושוע גדעון.

הרכישה באבן יהודה מגיעה על רקע עסקה נוספת עליה חתמה הקבוצה לאחרונה, במסגרתה רכשה זכויות לפרויקט יוקרה בציר החינוך בהוד השרון תמורת כ-50 מיליון שקל. בין הפרויקטים הבולטים של שפונדר פדלון באזור ניתן למנות את מתחם "הגלריה" באבן יהודה, פרויקט "טריו" בכפר יונה, "בית שפונדר פדלון" בנתניה, "LOVE" ו"ניצנים" בכפר סבא הירוקה ו"בריזו" בפארק הים בבת ים.

  • עוד באותו נושא:
  • נדל"ן

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully