וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כשאביב גפן פגש את נסרין ועומר אדם - והבנק חגג בענק

עודכן לאחרונה: 7.7.2025 / 11:36

כ-2,500 מוזמנים, בהם בכירי ענף היזמות והבנייה בישראל, הגיעו לאירוע השנתי של מזרחי-טפחות ללקוחות העסקיים - עם מופעים של עומר אדם, אביב גפן ונסרין קדרי, והופעה מפתיעה של הצוות

משה לארי, עומר אדם ואופיר מורד. מזרחי טפחות,
משה לארי, עומר אדם ואופיר מורד/מזרחי טפחות

האירוע השנתי של מזרחי-טפחות ללקוחותיו העסקיים התקיים אמש (ראשון) במתחם אקספו תל אביב, בהשתתפות כ-2,500 מוזמנים.

רשימת הנוכחים כללה כמה מהשמות הבולטים ביותר במשק הישראלי, ובפרט בענף הנדל"ן והבנייה: מנכ"ל קבוצת דלק עידן וולס, איש העסקים עמוס לוזון, יזם הנדל"ן עודד שריקי, רמי לוי, מנכ"ל קבוצת תדהר אורי לוין, בעלי רשת פתאל דוד פתאל, איציק דיין, עדי צים, רמי שביט, יו"ר נופר אנרגיה עופר ינאי, מנכ"ל רשת ויקטורי אייל רביד - ורבים נוספים.

את פני הבאים קיבלו יו"ר הבנק אבי זלדמן, מנכ"ל הבנק משה לארי, מנהל החטיבה העסקית אופיר מורד ומנהלת החטיבה הקמעונאית שבי שמר. האורחים נהנו מקייטרינג עשיר ומתוכנית אמנותית חגיגית שהעלתה את רף האירועים בענף.

אופיר מורד, משה לארי ואורי לוין. מזרחי טפחות,
אופיר מורד, משה לארי ואורי לוין/מזרחי טפחות

את האירוע הנחה פרזנטור הבנק דביר בנדק, לצדה של השחקנית חן אמסלם. לאחר דברי ברכה מראשי הבנק, נפתח המופע האמנותי עם הזמרת נסרין קדרי, שביצעה את שני להיטיה המוכרים מקמפייני הבנק האחרונים: "לא לפנות אליי" ו"נומי נומי".

עומר אדם העלה את רף ההתרגשות עם הופעה אנרגטית, לא לפני שפירגן על הבמה לצוות הבנקאיות מהסניף שלו בקריית שדה התעופה (קש"ת). בהמשך הזמין לבמה את אביב גפן לביצוע משותף, שסחף את הקהל.

  • עוד באותו נושא:
  • נדל"ן

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully