וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השף עם הגולן: עומר מילר יוביל קמפיין מגורים ראשון מסוגו

עודכן לאחרונה: 3.7.2025 / 16:05

בהיקף של כ-2 מיליון שקל: אבני דרך וי.ד. ברזאני משיקות קמפיין מיתוג לפרויקט מגורים ענק בקצרין, בהובלת השף עומר מילר • זהו מהלך ראשון מסוגו לאחר חמישה עשורים של קיפאון נדל"ני בגולן

עומר מילר. אלדד רפאלי,
עומר מילר/אלדד רפאלי

אבני דרך וי.ד. ברזאני, השותפות בפרויקט מגורים רחב-היקף בקצרין, יוצאות במהלך מיתוגי ראשון מסוגו עבור הפרויקט - עם קמפיין חדש בכיכובו של עומר מילר, שף, איש עסקים ויוצר תוכן. הקמפיין עתיד ללוות את פעילות החברות במשך השנתיים הקרובות.

הקמפיין, שעלותו מוערכת בכ-2 מיליון שקל, כולל מהלך פרסום משולב בטלוויזיה, בדיגיטל ובשלטי חוצות, שעלה לאוויר השבוע. לדברי החברות, מדובר בפרויקט נדל"ני ראשון מסוגו ברמת הגולן, על רקע קיפאון של 50 שנה באזור.

המסר המוביל בקמפיין: "שמים את החיים במרכז ברמת הגולן" - קריאה לחיזוק ההתיישבות בצפון, תוך דגש על איכות חיים, קהילתיות וציונות.

"מהלך בעל ערכים משפחתיים וישראליים"

"אנחנו רואים בתקופה הזאת הזדמנות מצוינת לצאת בקמפיין בסדר גודל כזה, בעל מסר חשוב הקורא ליישב את יישובי הפריפריה, מתוך ציונות ואהבת הארץ", נמסר מהחברות. "הקמפיין מבקש לחולל שינוי בהרגלי המגורים ולחזק את קשרי המשפחה. החיבור עם עומר הרגיש טבעי מאוד - בזכות ערכיו המשפחתיים, הזיקה לצפון ואישיותו הישראלית ואהבת הארץ שהוא מפגין".

עומר מילר הוסיף: "אני נרגש מאוד מהחיבור עם אבני דרך וי.ד. ברזאני. כמי שגדל בכפר נוער בדרום והיום מגדל משפחה בצפון, אני מרגיש מחובר ביותר לערכי החברות, ושמח להיות שותף לדרכן".

  • עוד באותו נושא:
  • נדל"ן

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully