וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בין טילים לדירות: איך מנהלים משרד לתיווך נדל"ן בימי מלחמה?

עודכן לאחרונה: 23.6.2025 / 14:28

אחרי 15 שנות שירות כקצין קבע, דודי חלילי החליט לעשות סיבוב פרסה מקצועי ולעבור לעסקי התיווך - עם משרד מקומי בראש העין • בין מילואים ממושכים לניהול עסק בזמן אמת, הוא מתמודד עם שוק נדל"ן תחרותי ומדגיש: "זה לא שוק למהירים - אלא למדויקים"

דודי חלילי. לידור עיראקי,
דודי חלילי/לידור עיראקי

אחרי 15 שנות שירות כקצין קבע, דודי חלילי מראש העין עשה צעד לא שגרתי: עזב את המסגרת הצבאית ונכנס לתחום הנדל"ן. "זה לא היה רק מהלך מקצועי", הוא מדגיש, "אלא החלטה ערכית - להביא לעולם הזה גישה אחרת, כזו שמושתתת על אחריות, יושרה ושירות מכל הלב".

חלילי הקים את משרד "360 נדל"ן" - סוכנות בוטיק שפועלת בראש העין וסביבתה, ומציגה תפיסה שירותית שמעמידה את הלקוח במרכז. "המטרה שלי לא הייתה לפתוח עוד משרד תיווך", הוא מספר, "אלא להיות שותף אמיתי בתהליך הכי משמעותי של אנשים - קנייה או מכירה של הבית שלהם". לצידו פועלת הסוכנת ירדן רז, שלדבריו "מביאה שילוב של אנרגיה, מקצועיות והיכרות עמוקה עם השטח".

החיבור לעיר אינו מקרי: חלילי נולד וגדל בראש העין, חי ופועל בה עד היום. לדבריו, ההיכרות האישית עם השכונות, הרחובות והקהילה המקומית מהווה יתרון של ממש - במיוחד בשוק נדל"ן כה מקומי וממוקד.

"זו הייתה תקופה קשה, אך הרגשתי אחריות כפולה"

מלחמת "חרבות ברזל" תפסה את חלילי שוב במדים - הפעם כמילואימניק. למעלה מ-200 ימי שירות מילואים לא עצרו אותו מלהמשיך ולהפעיל את העסק, גם מהשטח: "זו הייתה תקופה קשה, אבל הרגשתי אחריות כפולה - גם למדינה וגם ללקוחות שסומכים עליי. זה חיזק בי עוד יותר את תחושת השליחות".

כיום, לדבריו, שוק הנדל"ן בראש העין נמצא בנקודת רתיחה. "ההיצע הגדול שנוצר בעקבות פרויקט 'מחיר למשתכן', יחד עם ירידה מסוימת בביקושים - יצרו תחרות עזה ואתגרים חדשים לבעלי נכסים. מדובר בשוק שמחייב עבודת שיווק חכמה, אסטרטגיה ברורה והצגת יתרונות אמיתיים לכל דירה או בית".

בתוך סביבה רוויית עצות, תחזיות והמלצות סותרות, חלילי ממליץ לרוכשים ולמוכרים לעצור ולבחור באנשי מקצוע שמבינים לא רק את המספרים - אלא גם את האנשים. "מי שמכיר את ראש העין באמת, יודע שכל עסקה כאן מתחילה ונגמרת באמון", הוא מסכם. "ואנחנו כאן בדיוק בשביל זה - ללוות כל אחד במסע האישי שלו".

  • עוד באותו נושא:
  • נדל"ן

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully