SCE - המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון באשדוד, הודיעה בשבוע האחרון כי פרויקט הקמת קמפוס הקבע יחל מיד לאחר חג הפסח ועתיד להימשך כ-25 חודשים. הפרויקט יכלול: מרכז יזמות וחדשנות, ספרייה, כיתות, מעבדות ומחלקות אקדמיות ישתרע על שטח של כ-14,000 מ"ר. מהמכללה נמסר כי עלות ההקמה מוערכת בכ-111 מיליון שקל.
מי שיזמו ודחפו להקמת הפרויקט הם: פרופ' יהודה חדד, מייסד SCE; וזהר וולפרט כהן, מנכ"ל המכללה שעמלו יחד במשך שנים להוצאת החזון לפועל. הפרויקט תוכנן ע"י אדריכל דוד קנפו ממשרד קנפו כלימור אדריכלים.
פרופ' יהודה חדד, מייסד SCE: "הקמת הקמפוס החדש של המכללה באשדוד היא רגע היסטורי שמסמל לא רק את צמיחתה והתרחבותה של SCE כמוסד אקדמי מוביל, אלא גם את השותפות העמוקה שלנו עם הקהילה ועם העיר אשדוד. זהו פרויקט בעל השפעה ברוכה על דורות של סטודנטים שיגיעו לאשדוד, שתזכה למוקד חדש של ידע, חדשנות והזדמנויות. הקמפוס החדש יהיה אבן דרך בהיסטוריה של המכללה ויעניק לדורות הבאים את הכלים וההזדמנויות להתפתח ולהוביל בתחומים רבים, ובכך לשנות את פני העיר אשדוד והחברה".