שוק היוקרה בישראל חותם עסקה חריגה בנוף: פנטהאוז יוקרתי בפרויקט "פארק בבלי" בתל אביב, של קבוצת תשובה פלאזה, המשתרע על שטח בנוי של כ-360 מ"ר בתוספת מרפסות בהיקף של כ-145 מ"ר.
נמכר תמורת 43 מיליון שקל. המחיר משקף ממוצע של כ-100,000 שקל למ"ר.
הפנטהאוז נמכר ברמת גימור מושלמת, עם עיצוב מוקפד ויוקרתי, המעניק חוויית מגורים ברמה הגבוהה ביותר בלב תל אביב. קבוצת תשובה פלאזה מעדכנת כי בשלב זה נותרו בפרויקט פנטהאוז אחד למכירה, לצד דירות נוספות.
הפנטהאוז עוצב על ידי האדריכלית גל נאור, אשר עיצבה את מלון הפלאזה בניו יורק, שנרכש בשנת 2004 על ידי קבוצת אלעד גרופ של יצחק תשובה. במסגרת אותו פרויקט, הפלאזה - אחד הסמלים האייקוניים של ניו יורק - הוסב בחלקו למגורי יוקרה, בעיצוב שאותו הובילה נאור. גם בפרויקט פארק בבלי ניתן לראות את הקו האלגנטי, עם השראה מהעיצוב היוקרתי של הפלאזה.
פארק בבלי הוא אחד מפרויקטי המגורים היוקרתיים ביותר בתל אביב, המשלב סטנדרט מגורים גבוה במיוחד עם עיצוב מודרני וסביבה ירוקה. הפרויקט כולל שני מגדלים מרשימים המתנשאים לגובה של 44 קומות, ובהם דירות יוקרה עם מפרט טכני עשיר, חללים משותפים מרווחים, מרחבים ירוקים ונוף פתוח שמקיף את המתחם.
הפרויקט מציע לדיירים מגוון שירותים לרווחת הדיירים ברמה הגבוהה ביותר, כמו בין היתר, לובי כניסה מפואר עם שומר 24/7, בריכת שחייה, חדר כושר, סלון לאירוח, לאונג' עסקים, מועדון דיירים ושטחים ירוקים נרחבים . המיקום האסטרטגי של המתחם, לצד הפארק הירוק והמתקנים הקהילתיים, מעניק לדיירים חוויית מגורים אקסקלוסיבית ושלווה בלב תל אביב.